Dijous, Juny 21, 2018

Visita a la Sra. Teresa Vilaltella Farràs, cent anys.

 

La Teresa Vilaltella i Farràs, Treseta de cal Sabater com és coneguda pels penellencs, va néixer el dia 20 de gener del 1916 a Penelles.

Va passar la seva infància a cavall entre Penelles i Barcelona per motius de feina del seu pare i el seu oncle, més tard es van establir definitivament al poble. Després de viure l'experiència més dura de la seva vida, tal com ella mateixa explica, durant la guerra civil es va casar amb el Ramon Regué de Penelles, van formar una família ben coneguda al poble ja que a casa seva feien de sabaters, carters, barbers, el Ramon va ser durant molts anys el Jutge de Pau del poble. Van tenir un fill i una filla. 

La Teresa Vilaltella, en aquest moments està vivint amb la seva filla a la Guàrdia d'Urgell.

Aquesta tarda l'alcalde i els regidors del Consistori, juntament amb el president i part de la junta del Casal d'Avis, s'han traslladat al domicili a la Guàrdia d'Urgell per felicitar a la Treseta en nom de tot el poble, per fer-ho l'hi han fet entrega d'una placa de felicitació acompanyada d'unes flors, han compartit una bona estona de vivències, fotografies, la Tereseta també ha signat al Llibre d'Honor del poble. Els membres del Casal d'Avis l'hi han regalat un pastís on entre tots l'han ajudat a bufar les espelmes amb el desig que la Tereseta continuï amb tan bon estat de salut.