Dijous, Mai 24, 2018

Escrit d'agraïment als veïns i veïnes de Penelles per la IV Fira del Món Rural

Benvolguts veïns i veïnes,

 

Un any més, des de l'Ajuntament i de l'Organització de la fira hem fet balanç de la IV Fira del Món Rural en el marc de les Festes del Roser. Hem valorat molt positivament aquesta edició, com sempre amb coses per perfilar i millorar que esperem poder fer en les properes edicions.

La nostra fira, a banda de ser un record a la nostra història recent, vol ser un projecte que sigui patrimoni de tots els penellencs i penellenques, que tothom se la senti seva, i és aquesta la finalitat més importat, aglutinar com més gent millor al voltant d'aquest acte que pretén ensenyar el millor de nosaltres a tots els visitants.

Obrim les portes de bat a bat de tot el poble, de moltes cases i de tots els espais que són de tots. Us fem arribar el nostre agraïment a tota la gent que hi ha participat i ha col·laborat en el dia, en les hores i dies previs; als que heu portat la família i amics, en definitiva a tots els que heu fet possible un any més que aquesta fira a poc a poc es vagi consolidant com un acte més del nostre poble.

La fira és l'expressió d'un poble que, malgrat tot, vol tirar endavant. Ens hem de felicitar tots plegats per la que hem deixat enrere i perquè ja estem pensant com ho hem de fer per millorar les següents edicions.

De cor, moltes gràcies!